VVO_logo_def

Club Actie VVO

Het doet Aris-Velperbroek een groot genoegen om ook voor VVO een Club Actie aan te bieden, waarbij de vereniging een mooi financieel voordeel mee gaat behalen! Speciaal voor alle leden, familieleden en overige Sympathisanten van VVO bieden we een Rijles-pakket aan waarbij een FORS hogere kans op een 1e keer slagen wat mede wordt aanbevolen door het CBR. (Bron CBR)

Met jouw Rijopleiding bij Aris-Velperbroek help je tevens VVO. 
Win-Win!! Wijl jij een gratis en een vrijblijvende proefles, afspraak maken en/of jezelf aanmelden, dan kun je gebruik maken van onderstaand VVO Club Actie formulier.

Bij aanvang rijles dien je 16,5 jaar te zijn.

Wie wij zijn en hoe we dat aanpakken is te vernemen op deze website. Aris-Velperbroek, RIS gecertificeerd! 
“Wij sturen jou naar Zelfstandigheid, maatschappelijk en sociaal verantwoord autorijden leren”.
Met jouw Rijopleiding bij Aris-Velperbroek help je tevens VVO! Win-Win!!

Jij het RIJBEWIJS, VVO van ARIS een mooie DONATIE!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van Aris-Velperbroek U toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Rijlessen kan vanaf 16,5 jaar!
  • Geef aub jouw keuze aan. Als lid van VVO, of als sympathisant van VVO.
    Zodra wij het formulier ontvangen hebben, nemen we zsm contact met u op voor het maken van een afspraak. Na onze kennismaking wordt uw aanmelding pas definitief!