Faalangst of geen zelfvertrouwen?

Faalangst of zelfvertrouwen

Als je denk dat alles tegenzit, denk dan opnieuw.

Veel mensen hebben hier last van. En dit is hartstikke zonde. Het niet meer durven of kunnen autorijden gaat je beperken in je onafhankelijkheid. Het genieten van ontspannen autorijden is er niet meer. Zonde!! Het gemis van faalangst of zelfvertrouwen?

Wellicht bent u betrokken geweest bij een ongeval of heeft die zien gebeuren. Dit kan bepaalde emoties teweeg brengen die u anders laten gaan denken of zelfs gaan beheersen.

Een niet gewenste ingeving zoals: “ Oh, als dat maar goed gaat”.  Denkbeeldig zit u dan in een scene met een negatieve voorspelling. U Creëert een negatieve emotie die een vanzelfsprekendheid kan worden.

Zelf onderschatting (twijfel) van uw vaardigheden met de auto of bepaalde situaties. Dit bezorgt u een bepaalde angst waardoor u de auto maar laat staan. Negatieve ervaringen.

Obstakels benaderen als vermakelijke objecten, geeft succeservaringen.

Juist die momenten en bijbehorende emoties moet je gaan omzetten naar positieve gedachten: “Het komt goed”, “ik kan dit”, “Ik blijf rustig en kalm en heb alles onder controle”. Je zult dan al snel weer gaan merken, dat autorijden eigenlijk hartstikke handig en fijn is.

U bent toe aan “Succeservaringen”. Ervaren dat u wel goed kunt autorijden. Dat u wel de auto en toebehoren onder controle heeft, kunt inparkeren en initiatieven kan en durf te nemen in afwijkende situaties.

Hoe? Gewoon door 1 of meerdere “Opfris rijlessen” te nemen. Uzelf te overtuigen met ondersteuning van Aris-Velperbroek. Ik wil u graag helpen aan die succeservaringen, waardoor het vertrouwen en plezier in autorijden weer optimaal is.

Zit u in een situatie dat u opziet tegen autorijden, dan wil ik u graag helpen. We bespreken samen waar de knelpunten zitten en maken een plan van aanpak. Vrijblijvend en gratis doen we vooraf een “proefles”.
No Risk, No Harms!
Bel: 0650 530 750
E-mail: info@aris-velperbroek.nl

Refresh Les (pakket)

Faalangst / zelfvertrouwen?
100,00 4 lessen + proefles
  • Plan van aanpak in samenspraak
  • Gratis proefles
  • 4 Refresh lessen á 60 minuten
  • Gebruik Instructie Camerasysteem (Zelfreflectie)
  • iTheorie digitaal (Optioneel)
Populair