Plezier, de basis voor Succes!
Met passie en gedrevenheid wil ik je bijzonder graag voorbereiden voor het examen. Jouw doelstelling zit in mijn Aris leerplan.  Uitgangspunt hierin is met zo min mogelijk rijlessen (minimale kosten) optimaal de rijvaardigheden aanleren. Sociaal, milieu technisch dus maatschappelijk verantwoord. De gehele leergang hierbij is afgestemd op de RIS methode. Een gestructureerde manier waarvan al is bewezen dat het slagingspercentage fors hoger is dan de reguliere rijlessen. (Bron CBR) Deze RIS methode kan enkel gebruikt worden door gecertificeerde RIS rij-instructeurs.

 

Assistentie op topniveau! Rijles voor de toekomst:
De ARIS vw Polo is ook door zijn uitgebreide aanbod van assistentiesystemen de modernste compacte auto ter wereld. Deze beschikt over Multi Collision Brake, Speed Limiter, en Front Assist met noodstopfunctie in stadsverkeer. Tevens met ACC (Adaptive Cruise Control), Lane Assist, Blind Spot Assist (dode hoekdetectie) met uitparkeerassistent en een remfunctie die parkeerschades helpt voorkomen. Het Active Info Display (een volledig digitaal instrumentarium) en Sport Select (een adaptief onderstel) zijn features die normaliter alleen in veel hogere segmenten leverbaar zijn.

Benutten van de tijd: (Rijles van 90 minuten)

Ter ondersteuning van de RIS methode ontvang je een praktijkboek met alle (46) scripts die daarin uitgebreid aan de orde komen. Korte teksten en uitleg met afbeeldingen. Hiermee ben je optimaal voorbereid op de les(sen) die komen gaan en kan je als huiswerk de rijles perfect voorbereiden.

Goed voorbereid, bespaart TIJD !

 

_H5A4387

Verbeterprocessen met Instructie Camera Systeem:
Om de lestijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken, maken we tijdens de les gebruik van een Instructie camerasysteem voor jouw verbeterprocessen. Dit systeem maakt van specifieke les momenten opnames, welke direct na de taak kunnen worden teruggezien. 
Live beeldopnames laten exact zien wat er is gepasseerd en gepresteerd. Drie momenten worden gelijktijdig opgenomen; jouw handelingen in de lesauto, de verkeerssituatie en satellietbeelden van de omgeving. Zelf direct zien wat er goed en wat er minder goed ging. Direct bruikbaar voor verbetering of een succeservaring! Hierdoor maken we van alle obstakels, vermakelijke objecten !!

 

Wil je meer informatie, neem gerust contact met mij op of kijk op de website om jezelf aan te melden. Een proefles van 60 minuten krijg je sowieso ook gratis bij ons.

Zo maak je vrienden met een Win-Win situatie
Breng jij als leerling van Aris-Velperbroek een vriend of vriendin aan, dan krijg jij alsook je aangemelde vriend of vriendin een GRATIS les!
Jouw vriend of vriendin moet jouw naam wel kenbaar maken op het inschrijfformulier.
(geld niet bij actie’s en maximaal 2 per leerling)