Starten vanaf 16 Jaar met een GRATIS CBR theorie examen

Ja, je leest het goed !! Je mag al starten vanaf 16 jaar om je rijbewijs te kunnen halen. 

➡️ Waarom?

Bereid je stapsgewijs voor als toekomstig automobilist van het grote verkeer. Goed voorbereid, voor meer kennis en VEILIGHEID. 

➡️ Door jongeren vroegtijdig op te leiden en later met begeleiding te laten rijden, kunnen zij onder relatief veilige omstandigheden rijervaring opdoen. Zo willen we het aantal ongelukken waar jongeren bij betrokken zijn verminderen. Juist daarom is het voortijdig starten met Theorie een grote toegevoegde waarde. En daar mag je al mee starten vanaf je 16e Jaar.

➡️ Je zal bemerken dat er een last van je schouders afvalt en het rijlessen vanaf 16,5 jaar een stuk makkelijker zal vergaan. Je hebt dan immers kennis van de verkeersregels.

➡️ Door niet alles tegelijk te doen (Rijlessen, Theorie en School-studie) ontlast je jezelf ook met je school studie!

➡️ Wil jij starten vanaf 16 jaar met Theorie en dan vanaf 16,5 jaar te kunnen gaan rijlessen met kennis van de verkeersregels, dan vergroot je de mogelijkheid om vanaf je 17e jaar het praktijkexamen te kunnen doen. 

➡️ Vanaf 17 jaar het Rijbewijs in de POCKET ?! Je mag dan autorijden onder begeleiding van een coach die jezelf mag kiezen, om nog meer ervaring op te doen. Lees hierover meer op 2todrive.nl 

➡️ Starten vanaf 16 jaar? Gratis Theorie examen!
Als jij jezelf hiervoor aanmeld bij Aris-Velperbroek, betalen wij jouw Theorie examen die je kunt doen voor je 16,5 jaar bent.

➡️ Wil je alvast GRATIS gaan oefenen? Dan kan je HIER alvast wat kennis gaan maken met de Auto Theorie.

Wil jij starten vanaf 16 jaar en/of heb je hier vragen over, neem gerust contact met mij op. Dat kan via het contact formulier, per Whatsapp of gewoon een belletje.