Theorie en Praktijk, Nu HAND in HAND!

Met de Aris-PlanGo App kun je vanaf NU met de LeerlingApp leren en oefenen voor het theorie-examen. Theorie en praktijk gaan Hand in Hand!

Het doen van een theorie-examen mag geen TOTO zijn! Niet behoeven te gokken op een “waarschijnlijk” goed antwoord. Besef welke gevolgen dit zou kunnen hebben in de praktijk! Niet alleen voor je medeweggebruikers, maar ook voor jezelf en het thuisfront. Veiligheid begint bij jezelf !!!

In onze Aris-PlanGo rijles App heb je de mogelijkheid om op een prettige manier SNEL, VLOT en GOED de Theorie eigen te maken!!! Want de kans bij een TURBO-theorie opleiding, is de kans op SNEL LEREN = SNEL VERGETEN !!

De theorie bestaat uit 200 hoofdstukken lesstof, 100 introductievideo’s, 334 deeltoetsen en CBR oefenexamens. Zo kun je altijd en overal op je eigen tempo studeren. De LeerlingApp laat je zien waar je bent gebleven en hoeveel je nog moet leren om op schema te blijven, zodat je op tijd klaar bent voor het theorie-examen. De theorie is zowel beschikbaar voor leerlingen van de opleiding auto, motor en bromfiets.

Zodra de theorie is geactiveerd kan je de theorie gaan leren en oefenen in de LeerlingApp. Hier kun je aan de slag met de lesstof, video’s, deeltoetsen en oefenexamens.

Je kunt in de LeerlingApp ook de datum van hun theorie-examen doorgeven of wijzigen. De online coach laat dan aan de leerling zien hoeveel hij/zij nog per dag moet leren om op tijd klaar te zijn voor de examendatum. De instructeur heeft hier dan ook inzage in vanuit de InstructeursApp.

Zit je met vraagstukken over de Theorie? Tijdens jouw rijles wil ik je daarbij graag helpen! “Theorie en Praktijk Hand in Hand”

Aris-Velperbroek theorie cursus Auto Motor Bromfiets