Eerst Theorie?

Het verkeer wordt alsmaar drukker en complexer. De regels in het verkeer vragen een hoge mate van kennis. Het is dus een must om deze regels te kennen en die leer je niet zomaar effe 1, 2, 3. Globaal zijn veel aanwijzigingen dmv borden en belijningen op de weg redelijk te volgen, doch de onderbouwing van het hoe en waarom vraagt iets meer kennis.

Deze kennis kun je deels op doen met rijlessen, echter zijn er dan meer zaken die de aandacht vragen. Mijn advies om dan ook zo snel als mogelijk de Theorie eigen te maken. Je zal merken dat de rijlessen makkelijker verlopen.

Vanaf Maart start Eerst-Theorie met het geven van Theorie cursussen. Niet met een TURBO-Methode, maar wel  in en 4 lessen durende cursus waarbij de kans FORS groter is om ook inhoudelijk de Theorie te Leren, begrijpen en te onthouden. Deze cursus is afgestemd op de “vergeet Curve van Ebbinghaus” waarbij het uitgangspunt is jou de kennis te leren onthouden zodat je het NAUWELIJKS vergeet en dus niet hoef te gokken op antwoorden bij het Theorie Examen.
De TURBO methode is snel leren, doch snel vergeten!

Ik beveel je graag aan om je Theoriecursus vooraf of in beginsel van de rijlessen daar te doen. Ook als je nog niet zover bent om rijles te nemen kun je starten met een theoriecursus. Het bevorderd je kennis en het leerproces bij de rijlessen !!

Klik op onderstaande afbeelding voor Eerst-Theorie.nl 

Eerst Theorie
Actie Maart en April geen € 95,00 MAAR € 50,00 per cursus !!