Rijbewijs halen?

Wie is Aris-Velperbroek?

Dat ben ik. Paul Hendriks, met een ruime dienstverlenende werk en levenservaring, heb ik de WRM-RIS Rij-instructeurs opleiding met succes afgerond waarbij een fors hogere kans op slagen. Met plezier wil ik jou het verantwoord autorijden aanleren. Hiervoor gebruik ik MIJN Lesplan en de RIS leergang zonder gevaar of hinder te veroorzaken voor onszelf en de medeweggebruikers.

Veilig op weg; van Goed, naar BETER, naar BEST !!
“Samen obstakels als vermakelijke objecten benaderen voor SUCCESERVARINGEN !!

Fors hogere kans op slagen!

"Wij gaan niet voor de Massa, maar voor een optimale individuele begeleiding 100% op jouw doelstelling" Mijn uitgangspunt daarin is "hedendaags leren autorijden gericht op de toekomst". Maatschappelijk, Sociaal en Verantwoord ! De RIS methode gaat jou daarin helpen, ik ga jou Coachen. De RIS methode heeft zijn bekendheid al gekregen door het FORS HOGER slagingspercentage. (Bron CBR)

De wijze van de lesopbouw volgens een gestructureerde methode gaat het je makkelijker maken.
Daarnaast hebben we als materiaal een speciale TOP assistent! Onze lesauto voorzien van de nieuwste technologie gaat jouw assisteren bij jouw rijopleiding. Semi Autonoom. Deze assisteert jou, neemt je in bescherming en signaleert in geval het noodzakelijk is en past zich aan. Dit bevordert jouw technisch rijden, sociaal gedrag en leer je ook milieuvriendelijk rijgedrag aan.

Een hedendaags en toekomst gericht weggebruiker!

Interactief leerplan!

Alle vorderingen gaan we in samenspraak bijhouden. Na elke les evalueren we je vorderingen en maken een vervolgplan. Speciaal hierbij is de functie van ons Instructie Camerasysteem uniek. We gaan tijdens de les de momenten opnemen die van belang zijn van jou vorderingen en voor je zelfreflectie.  De vaardigheden in de auto, verkeerssituatie en satelliet beelden van de omgeving kunnen we op elk gewenst moment terugzien. Hiermee maken we de "kostbare lestijd" hoogst efficiënt.  Geen lange gesprekken meer waar symbolisch uitleg gegeven wordt met aannames. De beelden laten je met feiten zien hoe en wat er verkeerd ging, of juist heel goed ging en halen je faalangst weg.

Ook jouw succeservaringen zijn van groot belang!  Makkelijker kunnen we het niet maken.

De belangrijkste factor?

Dat ben jij, als je minimaal 16,5 jaar bent. (2toDrive) Ik stel alle kennis en middelen ter beschikking om jou doelstelling samen met veel plezier te behalen. Zie de aantrekkelijke tarieven. Ben jij er klaar voor? Of heb je nog vragen?
Ik hoor dat graag en zie jou reactie met belangstelling tegemoet.

Het ARIS-Q3 pakket is tijdelijk All-In met gratis een 1 dags klassikale Theorie cursus incl. examen of 3 gratis lessen van 90 minuten. Dus in 1 dag je Theorie !!

ARIS-Velperbroek

Wij benaderen obstakels als vermakelijke objecten
Tel: 0650530750